افسردگی
افسردگی یک اختلال در مغز است. این یک بیماری روانی جدی است که چیزی فراتر از یک احساس «در خاکستری» یا «آبی» بودن برای چند روز است.
برای بیش از 20 میلیون نفر در ایالات متحده که افسردگی دارند، این احساسات همچنان ادامه دارد و می تواند در زندگی روزمره اختلال ایجاد کند.
انواع افسردگی
انواع افسردگی عبارتند از:
- اختلال افسردگی اساسی که به عنوان افسردگی بالینی نیز شناخته می شود، جایی است که افراد احساس می کنند یک خلق و خوی تاریک مداوم آنها را مصرف می کند. این می تواند عملکردهای روزانه را مهار کند و باعث شود آنها علاقه خود را به فعالیت هایی که معمولاً برای آنها لذت می بخشد از دست بدهند.
- اختلال افسردگی مداوم به زمانی اطلاق می شود که خلق و خوی پایین برای دو سال یا بیشتر در بزرگسالان و حداقل یک سال در کودکان و نوجوانان ادامه یابد. فرد مبتلا به این اختلال ممکن است دورههایی از اختلال افسردگی اساسی را همراه با دورههایی با علائم کمتر شدید تجربه کند، جایی که معمولاً قادر به عملکرد روزانه هستند.
- افسردگی پس از زایمان زنان را بعد از بچه دار شدن تحت تاثیر قرار می دهد. این باعث ایجاد احساسات شدید و طولانی مدت اضطراب، غم و خستگی می شود و مراقبت از خود و/یا نوزادان و همچنین رسیدگی به مسئولیت های روزانه را برای مادر دشوار می کند. افسردگی پس از زایمان می تواند از هفته ها تا ماه ها پس از زایمان شروع شود.
- افسردگی سایکوتیک نوعی افسردگی همراه با روان پریشی است که زمانی بروز می کند که افراد بسیار افسرده می شوند، مانند هذیان (باورهای نادرست) و/یا توهم (شنیدن یا دیدن چیزهایی که وجود ندارند).
- اختلال عاطفی فصلیبا تغییرات فصول مرتبط است. این نوع افسردگی معمولاً در ماههای پاییز و زمستان که نور خورشید کمتر است، رخ میدهد.
- اختلال دوقطبیبا افسردگی متفاوت است، اما فردی که مبتلا به اختلال دوقطبی تشخیص داده میشود ممکن است دورههایی از افسردگی اساسی را تجربه کند.
چه چیزی باعث افسردگی می شود؟
دلایل مختلفی برای افسردگی وجود دارد، از جمله عوامل ژنتیکی، محیطی، روانی و بیوشیمیایی.
اگر خانوادهاش سابقه افسردگی داشته باشد، ضربه روحی، تغییرات اساسی در زندگی، استرس یا بیماریهای جسمی خاصی (مانند دیابت، سرطان یا پارکینسون) را تجربه کرده باشد، یا به عنوان یک عارضه جانبی برای برخی افراد، خطر ابتلا به افسردگی را افزایش میدهد. داروها